elektrischecvketel

Elektrisch verwarmen ruimte van 50m2 kan eenvoudig met de elektrische cv ketel 4,5kW

Betreed de avant-garde van huishoudelijke warmteopwekking met de Eco Elektrische cv ketel van 4,5kW. Een pre-eminent elektrische CV-ketel, zorgvuldig geconcipieerd om zowel efficiëntie als behaaglijkheid te versterken. Laat conventionele warmtemechanismen achterwege; de Eco-Kop SB 4,5kW DAT presenteert een hedendaagse, stroombesparende strategie zonder concessies aan kwaliteit. Gasvrij overstappen wordt op deze wijze een fluitje van een cent.

Wat distingueert de Eco-Kop SB 4,5kW?

Dit elektrische cv ketel 4,5kW exemplaar is niet louter een elektrische CV-ketel. Dit is een geavanceerde warmtegenerator die een spectrum van superieure voordelen afficheert.

Ongeëvenaarde efficiëntie

Dit meesterwerk pronkt met een onberispelijke energieproductiviteit die de grens van 99% benadert. Het houdt in dat bijna alle gebruikte stroom wordt getransformeerd naar hitte, minimaliserend elke vorm van verspilling.

Superieur comfort

Dankzij de avant-gardistische techniek van de Eco-Kop SB 4,5kW DAT, ervaart men een uniforme en stabiele temperatuurspreiding in uw residentie, wat culmineert in een verheven comfortstandaard.

Adaptabiliteit

Verenigbaar met voorhanden radiatoren en vloerverwarmingsarchitecturen, wat de montage naadloos en overzichtelijk maakt. Samenvoegbaar met zonnecellen of een cv houtverbrander.

Of een koppeling met de warmtegenerator indien deze tijdens koude maanden tekortschiet.

Innovatieve technologie

Deze elektrische cv ketel omarmt vernieuwende technologie om de warmteproductie te versterken. Inclusief een hoogstaande elektronische beheerder die de functie van de hitte-elementen nauwlettend controleert.

Buitengewone betrouwbaarheid

Dit apparaat is vervaardigd voor de lange termijn. Voorzien van een stoere, roestbestendige opbouw en herbergt eersteklas onderdelen voor exceptionele betrouwbaarheid en bestendigheid.

Enkele pluspunten van de 4,5kW elektrische cv ketel

  • Gemoedelijke installatie
  • Aanschaf is lonend
  • Samenvoegbaar met cv houtverbrander of zonnecellen
  • Optimaal als additionele warmtebron
  • Snelle temperatuurstijging
  • Geen uitlaat voor rookgassen benodigd, dus geen risico op koolmonoxide
  • Geluidsloze werking
  • Geen modificaties vereist
  • Combineerbaar met warmtepomp


Voor welke bestemming is de 4,5 kW elektrische ketel bedoeld?

Bij locaties tot 50m2 of 110m3. Denk hierbij aan een flat, opslagruimte, autostalling of werkruimte.

Of wanneer enkel een geringe oppervlakte in de woning verwarmd wordt. Perfect voor een vakantiehuis, chalet of minuscule residentie.

Een elektrische boiler is wel nog benodigd voor de warmwatervoorziening in het sanitair of de kookruimte.