moederdag-drank-tips

Moederdag Drank Cadeau TIPS!

Moederdag komt er weer aan! Straks is het weer de dag om alle moeders in het zonnetje te zetten en dit is dan natuurlijk de perfecte gelegenheid om je moeder te verwennen met een drankje cadeau. Er zijn tal van opties beschikbaar, variërend van wijn en likeur tot gin en tonic. Hier zijn enkele tips om het perfecte drank cadeau voor Moederdag te vinden.

Wijn Cadeau

Wijn is altijd een populair cadeau-idee en er zijn talloze soorten beschikbaar. Of je nu een volle rode wijn, een fruitige witte wijn of een mousserende wijn zoekt, er is altijd een wijn die bij de smaak van je moeder past. De rosetijd komt er ook weer aan. Heerlijk buiten in de zon genieten van een lekker roze wijntje, een zware of een lichte, met of zonder ijs.
Zoek naar een bekend merk zoals Chateau Margaux, Domaine de la Romanée-Conti of Château Cheval Blanc om het cadeau extra speciaal te maken. Maar ook onze huiswijnen smaken heerlijk en zijn zeer betaalbaar. Neem snel een kijkje op goedkoopdrankslijterij.nl

Gin geschenk

Gin is momenteel erg populair en er zijn veel verschillende soorten beschikbaar. Geef je moeder een gin-set cadeau met een selectie van haar favoriete smaken, samen met een paar mooie gin-tonic glazen. Zoek naar een bekend merk zoals Hendrick’s Gin of Bombay Sapphire om het cadeau extra speciaal te maken.

Tonic

Bij een lekkere gin mag een goede tonic natuurlijk niet ontbreken. Op onze website verkopen wij verschillende soorten tonic. Ook tonic met een extra toegevoegd smaakje geeft net dat beetje extra.

Likeur

Als je moeder een liefhebber is van likeuren, geef haar dan een likeurenset cadeau met een selectie van verschillende smaken. Denk aan Baileys Irish Cream, Amarula of Disaronno. Zoek naar een bekend merk om het cadeau extra speciaal te maken. Veel likeuren zijn ook te koop als geschenkverpakking met 1 of 2 glazen.

Siropen

Op onze website hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan siropen. Deze zijn zeer geschikt om cocktails mee te maken maar kunnen ook in de keuken gebruikt worden tijdens het bakken. Een paar druppels van een heerlijke Monin siroop geeft net dat extra smaakje aan de taart!

Tips

Onthoud dat het belangrijk is om het cadeau te personaliseren op basis van de smaak en voorkeuren van je moeder. Als ze bijvoorbeeld een liefhebber is van rode wijn, zoek dan naar een volle rode wijn uit een bekende wijnregio. Of als ze graag cocktails maakt, geef haar dan een cocktailset cadeau met alles wat ze nodig heeft om haar favoriete cocktails te maken. Denk aan een shaker, een zeef, een maatbeker en een roerstaafje.