ibiza-kunsthaag

Kunsthaag decoratie in de horeca of kantoor

Een optimale wanddecoratie in de horeca of op kantoor verkrijg je middels een wandmat met kunsthaag. Er bestaat een oneindige variatie in mogelijkheden en de ambiance wordt eveneens aangenamer. Het is eenvoudig te installeren en onderhoudsvrij.

Is het nodig om het door een vakman te laten installeren? Absoluut niet, want je kunt de kunsthaag zelf zeer goed installeren. Je hangt deze eenvoudig op aan een schroef. Hierdoor is er onmiddellijk een prachtig resultaat te zien.

Geen onderhoud

Geen onderhoud is vereist als de kunsthaag eenmaal is opgehangen, wat het ideaal maakt voor bijvoorbeeld hotels, kantoren, loungetenten, showrooms, etalages, winkels, tentoonstellingen of als bekleding van stands.

De showroom van een keukenbedrijf wordt eveneens bedekt met groen om een representatieve uitstraling te geven en om de keukens mooi uit te laten komen. Op kantoor maakt het eveneens een verpletterende indruk en het is een prachtige afwisseling.

Gezellig en sfeervol

Bezoekers en medewerkers zullen het als zeer prettig ervaren om in een groene omgeving te verblijven. Het is ooit bewezen dat er minder ziekmeldingen zijn als men tussen het groen werkt.

Met de aanschaf van een kunsthaag is er een veilige aanschaf, aangezien ze brandwerend zijn. Daarom kunnen ze uitstekend in het interieur worden gebruikt. Ook buiten op het terras of als afscheiding is het een mooie afwisseling.

Kunsthaag geschikt voor interieur en buiten

Dus of je nu een kunsthaag voor buiten of binnen wilt, het kan allebei. Er zijn geen aparte kunsthagen nodig, wat de reden is dat het ook geschikt is voor in een hotelkamer, loungetent of bij de receptie.

Is het makkelijk om af te wisselen met de kunsthaag?

Ja zeker, ze kunnen op elk oppervlak worden gemaakt dat je maar wenst. De mat heeft een afmeting van 1×1 meter en kan kleiner worden gemaakt. Het is eveneens eenvoudig om ze aan elkaar te koppelen en zo een groot oppervlak te creëren.

Ook is het leuk om met verschillende patronen te werken, zodat er diversiteit ontstaat wat ook weer heel mooi oogt.

Fraai in de badkamer of toiletvoorziening

Je kunt ook je eigen jungle creëren in de toiletvoorziening, badkamer of waar dan ook. Een kunsthaag in de toiletvoorziening van een hotel, restaurant of café staat niet alleen prachtig, het zorgt eveneens voor meer sfeer. Een junglesfeer in een tropische omgeving, wat wil je nog meer? Zo zie je dat de toevoeging veelzijdig is en dat je er allerlei kanten mee op kunt.

De kunsthaag is onderhoudsarm, eenvoudig te monteren, een prachtige jungle decoratie en van goede kwaliteit. Met deze pluspunten kom je een heel eind en heb je een goede aankoop waar je beslist geen spijt van zult hebben.

Als je overweegt om meer sfeer in jouw bedrijf te creëren, dan is het kopen van een kunsthaag zeker het overwegen waard. Je zult hiermee echt positieve reacties ontvangen. Neem snel een kijkje in het assortiment van Kunsthaag.eu en ontdek de mogelijkheden die er voor jouw bedrijf zijn.

De kunsthaag is niet alleen geschikt als wanddecoratie in de horeca of op kantoor, maar kan eveneens in huis worden gebruikt als een fraaie decoratie. Het creëert een groene omgeving in huis zonder dat er veel onderhoud nodig is.

Zoek niet verder, bestel nu jou kunsthaag

Als je op zoek bent naar een veilige, brandwerende en onderhoudsarme decoratie, dan is de kunsthaag absoluut het overwegen waard. Kies voor Kunsthaag.eu voor de beste kwaliteit en service.